| اعلانات |
کاربر گرامي با توجه به قوانين انجمن هر گونه فعاليت سياسي در امضا , آواتار و پست ها اکيدا ممنوع مي باشد و شامل برخورد قاطع خواهد شد.
کاربر گرامي اينجا پشتيباني ماي بي بي نيست و تنها هدف ما آموزش است, لطفا" سوالات پيرامون مشکلات سايت خود را در مرجع رسمي ماي بي بي بپرسيد.
شروع به کار انجمن
|
| اطلاعیه ها و اخبار انجمن اطلاعیه ها و اخبار سایت و انجمن رو در اینجا بخوانید. |
|
|
| کلمات کليدي |
|
اخبار تغییرات مای بی بی حرفه ای
|
|
02-06-2012, 07:29 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین خبر این که رنکمون شده 1 ! ![]() و خبر بعدی این که فعالیت به زودی شروع میشه.
|
|||
|
|
آگهی
|
|
03-14-2012, 12:06 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اخبار تغییرات مای بی بی حرفه ای
سلام
تو این چند وقت هاستینگ سرور عوض کرد و تو انتقال به سرور جدید یکی از پلاگین ها (ایجاد لوگ دانلود) دچار مشکل با نسخه PHP سرور جدید شد که باعث اختلال در کارکرد سیستم شده بود, از طرفی بنده وقت کافی برای رسیدگی به اینجا نداشتم. به هر صورت مشکل برطرف شد, ممنون میشم اگر مشکلی دیدید به من پ.خ بزنید.
|
|||
|
|
05-02-2012, 08:49 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعیت وقت خیلی کمی برای نت و سایت های خودم دارم و نمیرسم به همه ی کارهام, از دوستانی که تمایل به همکاری با این سایت دارند دعوت به همکاری میشود. ( اگر کسی تمایل به خرید امتیاز این سایت دارد پ.خ دهد) سپاس
|
|||
|
|
05-02-2012, 09:08 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(05-02-2012 08:49 PM)AR@KST@R نوشته شده توسط: سلام سلام پسر بمون کجا میخوای بری؟؟ ما تازه شمارو پیدا کردیم. به خدا شیشماه دیگه امار کار برا سر به اسمون میکشه. بمون، بمون نرو http://www.kashoonia.com انجمن کاشونیا واگذاری پنل ارسال اس ام اس |
|||
|
05-02-2012, 09:23 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اول که گفتم وقت ندارم (اینجا تنها سایت من نیست).
دوم این که کار اصلی من طراحی وب هست (تو دنیای نت) سوم این که فکر میکنم کار کردن روی اسکریپت مای بی بی در ایران دیگه فایده ندارد. |
|||
|
|
05-03-2012, 11:56 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(05-02-2012 09:23 PM)AR@KST@R نوشته شده توسط: اول که گفتم وقت ندارم (اینجا تنها سایت من نیست). سلام مهندس جان مورد 3 را از لحاظ قابلیتی می گید (یعنی دیگه کف گیر ته دیگ خورده ؟) یا از نظر اوضاع کنونی پشتیبانی های مای بی بی در ایران ؟
|
|||
|
05-04-2012, 09:20 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
خوب مشخصه مورد دومی که فرمودید. |
|||
|
|
|

پرتال
صفحه اصلي
عضويت ويژه
جستجو
لیست اعضا
سالنامه
راهنما

کاربر گرامي با توجه به قوانين انجمن هر گونه فعاليت سياسي در امضا , آواتار و پست ها اکيدا ممنوع مي باشد و شامل برخورد قاطع خواهد شد.
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
مشاهده آخرين ارسال اين تاپيک
اعطاي حداکثر رتبه به اين موضوع
مشترک شدن در این موضوع